Welkom ×

Privacy

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in onze dienstverlening. Om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te kunnen uitoefenen, verwerken wij persoonsgegevens. Wij hechten veel waarde aan uw privacy.  Wij hanteren dan ook een strikt privacybeleid.  Wij houden ons daarbij aan de voorwaarden uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze Privacy Statement laten we u weten welke gegevens we verzamelen en vastleggen als u onze websites gebruikt, gebruik maakt van onze dienstverlening, onze terreinen bezoekt en/of u inschrijft bij KDC en waarom we deze gegevens verzamelen.
  • We verzamelen gegevens om uw ervaring bij KDC nog beter op uw wensen af te stemmen en zodra we dat doen, zijn we hier altijd duidelijk over
  • We zijn open en eerlijk over de gegevens die we van u verzamelen en waarom we dit doen
  • We wisselen uw gegevens alleen met derde partij uit als dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld in het geval van een calamiteit.
  • We respecteren dat uw gegevens aan u toebehoren. U kan ons daarom altijd laten weten dat u niet langer toestemming geeft om uw gegevens door ons te laten verwerken
  • De manier waarop wij met u gegevens omgaan en deze veilig bewaren, is geheel volgens de Europese wet

Welke gegevens verzamelt KDC van jou?
Als u een boeking maakt, verzamelen we uw naam, adres en woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer (ook wel: NAW-gegevens) en gezinssamenstelling;
Als u een website van de Kennemer Duincampings bezoekt, plaatsen wij tracking cookies op het apparaat waarmee u ons hebt bezocht (mobiel, tablet of desktop);
Wanneer u online een boeking doet bij de Kennemer Duincampings en met een credit card betaalt, voeren we een fraudecheck uit;

Opbouwen van gegevens
Als u een mijn-KDC account heeft, dan proberen wij de gegevens die we van u ontvangen steeds te koppelen aan het mijn-KDC account.

Koppelen gegevens activiteit
Als u meedoet met een KDC activiteit, dan koppelen we de gegevens die u hiervoor moet opgeven aan het mijn-KDC account of aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij het aanvragen van de KDC nieuwsbrief.

Op welke “rechtsgronden” verwerken wij uw gegevens?
Wij verwerken uw gegevens omdat wij dit nodig hebben voor het aangaan of uitvoeren van de overeenkomst met u, zodat u op één van onze campings kunt verblijven of mee kunt doen aan een van onze activiteiten. Ook kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken omdat wij daartoe gerechtvaardigde belangen hebben. Wij hebben gerechtvaardigde belangen bij de camerabeveiliging voor zowel de veiligheid van onze gasten als van onze medewerkers, maar ook om misbruik te voorkomen bij het gebruik van ons wifi-netwerk en het doen van een fraudecheck bij betaling met een creditcard. Bovendien hebben wij een gerechtvaardigd belang bij het zo optimaal mogelijk maken van onze dienstverlening. Het verwerken van persoonsgegevens voor het gebruik van social media , foto's of onze apps en de verzending van nieuwsbrieven gebeurt uitsluitend op basis van uw schriftelijke toestemming. Onze gerechtvaardigde belangen staan in deze privacyverklaring omschreven. In individuele gevallen zouden wij genoodzaakt kunnen zijn om uw gegevens te verwerken omdat dit noodzakelijk is voor uw vitale belang of dat van een ander (bijvoorbeeld als u, of uw kind zich bezeert bij ons en we uw gegevens moeten doorgeven aan het ambulancepersoneel).

Met welke externe partijen delen we uw gegevens?
In een aantal gevallen verstrekken we (waar nodig) u gegevens aan externe partijen. We zullen uw gegevens echter nooit aan andere partijen doorverkopen. Zoals gezegd werken we in sommige gevallen samen met externe dienstverleners. Zij mogen uw gegevens uitsluitend gebruiken voor het uitvoeren van de desbetreffende diensten. Uw gegevens mogen ze niet zelfstandig gebruiken of doorgeven. Gegevens die via cookies worden verzameld kunnen worden gedeeld met de partijen die deze cookies plaatsen. Lees hier meer over in ons cookiebeleid. Ook kan het zijn dat we door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk worden verplicht om uw gegevens af te staan. We delen dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens.

Waar worden u gegevens opgeslagen?
Voor het verkrijgen en bewaren van bepaalde gegevens werken we met verschillende applicaties. Om uw privacy te waarborgen, zijn deze applicaties aan strenge regels gebonden. De gegevens worden opgeslagen binnen de Europese Unie.

Links naar andere websites
Op kennemerduincampings.nl of een van onze andere sites (campingbakkum.nl / campinggeversduin.nl / campingdelakens.nl) staan een aantal links naar websites van onze partners. Als u daarop klikt, wordt de website van die partner geopend. Zodra u op de website van een van onze partners bent, is het privacy beleid van die partner van toepassing.

Heb u vragen of klachten?
Heb u vragen over uw gegevens, de manier waarop we daarmee omgaan of over deze privacyverklaring? Dan kunt u contact opnemen met de receptie via een webformulier, of door een email te sturen naar:
info@campingbakkum.nl
info@campingdelakens.nl
info@campinggeversduin.nl
info@watertorenduinenbosch.nl
Bij klachten, over bijvoorbeeld de manier waarop we uw gegevens gebruiken of hoe we op uw privacy gerelateerde vragen reageren, kun u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Uw gegevens wijzigen of wissen
Als u graag wilt weten welke gegevens we van u hebben, kunt u dat aan ons vragen. Mochten bepaalde gegevens niet kloppen, dan kunnen we deze voor u wijzigen. Gegevens van uw mijn-KDC account kunt u gedeeltelijk zelf aanpassen.

Ook kan u ons vragen uw gegevens te wissen en om deze niet meer te gebruiken. Als u eerder toestemming hebt gegeven, kunt u deze weer intrekken. Wel mogen we (als dat nodig mocht zijn) de gegevens bewaren waarvoor u al toestemming had gegeven.

Sommige gegevens kunt u van ons meekrijgen in een gebruikelijk format. Dat geldt voor elektronische gegevens die u zelf aan ons hebt doorgegeven, gegevens die u bij ons hebt aangemaakt en gegevens die we gebruikt hebben voor een overeenkomst die we met u zijn aangegaan of waarvoor u toestemming hebt gegeven.

In sommige gevallen mogen we uw verzoek weigeren, bijvoorbeeld als u ons vraagt uw gegevens te wissen, maar we die nodig hebben voor belastingtechnische redenen of als bewijs bij klachten. Als dit het geval is, hoort u dat zo snel mogelijk van ons.
Wie is er verantwoordelijk voor u gegevens?
De Kennemer Duincampings B.V., gevestigd aan de Zeeweg 31, 1901 NZ, in Castricum, is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens.